Tiedote asukkaille: Pyykkitupien varaukset tehdään nyt Domossa

Useissa AYY:n kiinteistöissä on pyykkitupa, joka on asukkaiden käytössä. Kesäkuun 2019 alusta alkaen pyykkitupien varaukset tehdään Domo-palvelussa.

Miksi varauspalvelu siirtyi Domoon?

Domon ylläpito on helpompaa ja tarjoaa AYY:lle aiempaa paremmat mahdollisuudet viestiä asukkaille mahdollisista poikkeustilanteista pyykkituvan laitteiden käytössä. Voimme muun muassa tehdä Domon varauskalenteriin merkinnät silloin, kun joku laitteista ei huollon vuoksi ole varattavissa. Domo myös lähettää varaajalle tiedon, mikäli varaukseen on laitteen rikkoutumisen vuoksi tehtävä peruutus. Muutoksen myötä pystymme tarjoamaan varauspalvelun myös kolmella kielellä, sillä Domon näyttökieleksi voi valita suomen, ruotsin tai englannin.

Näin teet varauksen 1.6. alkaen:

  • Mene osoitteeseen domo.ayy.fi
  • Kirjaudu sisään
  • Valitse valikosta: Pyykkituvat
  • Näet näkymässä kaikki ne pyykkituvat ja koneet, joihin voit tehdä varauksia
  • Valitse ja tee varaus

HUOM! Yhden varauksen kesto on nyt 30 minuuttia (aiemmin 1 h). Tämä mahdollistaa varauksen aloittamisen myös muulloin kuin tasatunnein ja varauksen kestoksi on mahdollista muodostaa esim. 1,5 h. Sinulla voi olla yhteensä 20 x 30 min aikaa varattuna tuleville päiville. Voit peruuttaa tekemäsi varauksen viimeistään tuntia ennen varaustasi, tämän jälkeen peruuttaminen ei enää järjestelmässä onnistu.

Mikäli huomaat uudistuneessa varauspalvelussa puutteita esim. käännösten osalta, lähetäthän siitä meille viestiä ja teemme tarvittavat korjaukset mahdollisimman pian. Arvostamme kaikkea saamaamme rakentavaa palautetta. Ilmoitathan meille myös, mikäli huomaat jonkun koneen olevan epäkunnossa tai jos tilan siisteydessä on puutteita.

Tavoitat AYY:n kiinteistötoimen osoitteesta: kiinteistotoimi(at)ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *