AYY hakee kiiretyöntekijää elo-syyskuulle

AYY hakee kiiretyöntekijää ylioppilaskunnan jäsenpalveluihin kolmen viikon mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen elo-syyskuun vaihteessa. Kiiretyöntekijän tehtäviin kuuluu pääasiassa lukuvuositarrojen jakamista jäsenmaksun maksaneille jäsenille Otaniemessä sijaitsevassa tarranjakopisteessä.

Työskentely tapahtuu yhdessä vuorossa arkisin klo 12–18. Työn kesto on kolme viikkoa aikavälillä 19.8.–6.9.2019. Hakijoilta edellytetään sujuvaa tietokoneen käyttöä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä reipasta asiakaspalveluhenkeä. Tehtävässä on eduksi järjestökokemus esimerkiksi AYY:stä tai muista opiskelijajärjestöistä. Työ on itsenäistä ja vastuullista.

Työhön järjestetään perehdytys ennen työn aloitusta. Toimesta maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmä I:n mukaista palkkaa (peruspalkka kokopäiväisessä työsuhteessa 1444,67 euroa kuukaudessa, laskennallinen palkka tässä toimessa noin 860 €).

Onko jotain, mitä haluaisit tietää työhön tai AYY:hyn liittyen? Palvelupäällikkö Riitu Nuutinen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, riitu.nuutinen(at)ayy.fi tai puh. 050 520 9450 (pe 14.6. klo 12-14).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan ma 17.6.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ’Kiiretyöntekijä’. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liität mukaan ansioluettelosi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään tiistaina 18.6.2019 ja/tai keskiviikkona 19.6.2019. Merkitsethän päivät kalenteriisi jo nyt. Valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin yli 3 000 jäsenelleen. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *