Hae asuntoa kaverin kanssa!

Hei opiskelija, etsitkö kotia? Haluatko muuttaa yhteen kaverisi kanssa? Haluatteko asunnon nopeasti?

Voisitteko nähdä itsenne asumassa muutaman muunkin upean tyypin kanssa?

 

Tämä on onnenpäiväsi, sillä nyt tämä kaikki on mahdollista!

Hae samaan soluun yhdessä kaverin kanssa. AYY pilotoi mallia, jossa voit hakea samaan asuntoon yhdessä kaverisi kanssa. AYY:lla vapautuu 1.8.2019 alkaen viidestä solusta useampi huone samaan aikaan. Nämä solut ovat Aalto-yliopistossa opiskeleville tutkinto-opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille, jotka ovat AYY:n jäseniä.

Mikä on solu? Solu on yhden hengen huone jaetussa asunnossa. Yhdessä asunnossa voi olla 2-12 soluhuonetta ja yhteistilaa, johon kuuluu keittiö sekä mahdollisesti oleskelutilaa, vessa ja/tai kylpyhuone. Yhteistilan siivoaminen on kaikkien solun asukkaiden vastuulla. Soluhuoneiden ovessa on lukko, johon sopii vain huoneen asukkaan oma avain. Yhteistiloihin pääsee kaikilla kyseisen asunnon avaimilla. Kaikilla vuokralaisilla on oma vuokrasopimus. 

Hakuaika 17.6. – 26.6.2019. Sopimukset alkavat 1.8.2019, avaimet asuntoihin saa 25.7.2019 alkaen. 

HUOM! Nämä asunnot vuokrataan 1.8. alkaen, vuokrasopimusta ei ole mahdollista aloittaa myöhemmin.

Asuntoja voivat hakea kaikki AYY:n asumisoikeudelliset jäsenet. Tutustu tarkemmin hakuinfoon. 

Asunnot tarjotaan 27.6. ja 28.6, joten tarkkaile silloin sähköpostiasi. Jos asut jo AYY:n asunnossa, hyväksy ensin tarjous allekirjoittamalla sopimus, jonka jälkeen Domo muodostaa sinulle automaattisen irtisanomisen nykyiseen asuntoosi.

Mikäli kiinnostuitte, otatahan meihin yhteyttä mahdollisimman pian tällä yhteydenottolomakkeella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *