Etsitkö asuntoa heinä-elokuulle? Hae kesäasuntoa AYY:ltä!

AYY:llä on monesti kesällä tyhjiä asuntoja, joita voidaan vuokrata määräaikaisilla sopimuksilla väliaikaisille asukkaille. Kesäasuntoja voivat hakea myös muut kuin AYY:n jäsenet. Kesäasuntokausi on normaalisti 1.5. – 31.8. Kesäasukkaille tehdään lähtökohtaisesti 2-4 kuukauden mittaisia määräaikaisia sopimuksia.

Kesäisin on yleensä tarjolla vain soluhuoneita sekä kaksioita. Yksiöitä ei valitettavasti ole tarjolla kesäasunnoiksi. Kesäasunnot sijaitsevat asuntotyypistä riippuen suurimmaksi osaksi joko Otaniemessä tai Itä-Helsingissä.

Näin haet kesäasuntoa:

Pyydämme sinua ilmoittamaan tällä lomakkeella, millaisesta kesäasunnosta olisit kiinnostunut ja mille ajanjaksolle. Olemme sinuun lomakkeen vastaanotettuamme yhteydessä mikäli meillä on sopivia kesäasuntoja vapaana/vapautumassa.

Asuntojen vuokratiedot ja lisätietoa kohteista löydät Domo-järjestelmästä. Tällä hetkellä (14.6.2019) vapaana on pääasiassa soluhuoneita Espoon Otaniemessä sekä kaksioita Otaniemessä ja Vuosaaressa.

Muistathan, että kaikki AYY:n asunnot ovat kalustamattomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *